Fiat McLouis 6-hengen matkailuauto 2009

6 hengen puoli-integroitu alkovi-mallinen matkailuauto. B-kortilla ajettava

Yhteydenottolomake

Varaukset tehdään ensisijaisesti yläpuolella olevan varausjärjestelmän kautta. Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyynnön tai tiedustelun ja vastaamme mahdollisimman pian.

  FAQ

  Varaaminen on helppoa. Valitset vain yllä olevista kalentereista haluamasi ajankohdan ja täytät tarvittavat tiedot, sekä maksat varausmaksun verkkomaksuna.

  Vuokrahinnan lisäksi maksetaan noudon yhteydessa panttimaksu 300 € suomalaisella pankki- tai luottokortilla.

  Panttimaksu palautetaan vuokrauksen jälkeen, mikäli ajoneuvo palautetaan vuokrasopimuksen mukaisesti.

  Vuokrahinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Loma-aikoina on paljon kysyntää eli hinnat ovat korkeammat.

  Lisäksi maksat ajoneuvon polttoaineet toteutuneen mukaan ja ajoneuvo palautetaan tankki täynnä.

  Matkailuauton vuokrahinta sisältää yhden täyden kaasupullon ja toisen vajaan, joka edelliseltä on jäänyt. Mikäli kulutat kaasua enemmän, voit vaihtaa pullon huoltoasemalla ja vaihto maksaa noin 25-30 euroa.

  Osassa ajoneuvoja kilometrimäärässä saattaa olla rajoitus. Mikäli kilometrit ylittyvät, saattaa tästä tulla lisäveloituksia.

  Osassa ajoneuvoja lemmikit ovat sallittuja. Varmista asia etukäteen ennen varauksen tekoa, mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

  Matkailuautoissa on täyskasko vakuutus, jonka omavastuut:

  – törmäysvahingot omavastuu 1.500 €
  – muut vahingot omavastuu 1.000 €

  Vuokraaja vastaa esimerkiksi rengasrikkojen korjauksista ja kustannuksista. Vuokranantaja ei vastaa mahdollisista välillisistä vahingoista.

  Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus mikäli ajoneuvo on epäkunnossa tai muusta syystä vuokraus ei olekaan mahdollinen. Palautamme asiakkaan mahdolliset maksut mahdollisimman pian, mutta emme maksa korvausta varauksen peruuntumisen johdosta.

  Vuokralaisella on oikeus peruuttaa varaus ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Perimme seuraavan korvauksen varauksen perumisesta: peruutus yli 60 pv tai aiemmin ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa, korvaus 10% eli palautamme 90%, mikäli koko vuokrahinta on maksettu. Peruutus 30 pv ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa, korvaus 30% eli palautamme 70%. peruutus alle 30 pv ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa, korvaus 50% eli palautamme 50%.